Veelgestelde vragen / FAQ

Op deze pagina vindt u antwoorden op veelgestelde vragen aan het team van Carclin. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Waaruit bestaat het Carclin-assortiment?

Het Carclin-assortiment bestaat uit producten voor de complete reiniging (interieur en exterieur) van auto’s en trucks. Denk hierbij aan:

 • Voorreinigers
 • Shampoos
 • Droog-, conserveer- en glansmiddelen
 • Zure reinigers
 • Ontvetters
 • Speciaalreinigers
 • Tankcleaning-producten
 • Handreinigers
 • Accessoires en serviceproducten

Waar kan ik Carclin-producten bestellen?

Distributeurs en wederverkopers kunnen Carclin-producten direct bij ons bestellen. Navigeer naar de gewenste producten op onze website en vul het formulier in met uw bestelling.

Binnen Europa beschikken we over een betrouwbaar distributienetwerk.

Eindgebruikers als carwashes en truckwashes krijgen Carclin-producten via onze wederverkopers geleverd.

In welke hoeveelheden zijn de Carclin-producten verkrijgbaar?

Carclin producten zijn verkrijgbaar in alle standaard-hoeveelheden, zoals:

 • 20 liter can
 • 200 liter vat
 • 1.000 liter IBC
 • Bulktank (op aanvraag)
 • Zak van 25 kg

Meer informatie vindt u op de pagina over Carclin-verpakkingen.

Wat is de leveringstijd van Carclin-producten?

Wij kunnen binnen Nederland en België binnen 5 werkdagen leveren.

Hoe zit het met duurzaamheid en milieuvriendelijkheid?

Een deel van het assortiment van Carclin bestaat uit vloeistoffen en poeders, geheel vrij van fosfaten, EDTA en NTA. Deze producten onderscheiden zich onder meer door de samenstelling met oog op het milieu; door hun biologische afbreekbaarheid zijn ze breed toepasbaar binnen het segment van car- en truckwash.

Afhankelijk van uw voorkeur kunt u bij Carclin reinigingsmiddelen bestellen die vrij zijn van grondstoffen als fluorwaterstofzuur, oplosmiddelen en koolwaterstoffen, en daardoor dus niet toxisch.

Carclin-producten zijn hooggeconcentreerd en daardoor gegarandeerd praktisch en kosteneffectief in gebruik. Indien u bepaalde stoffen juist wel of niet in uw reinigingsmiddel wenst, kunt u dat op een eenvoudige manier filteren bij de online bestelling. Staan de door u gewenste eigenschappen er niet bij? Neem dan contact met ons op. De kans is groot dat we u alsnog kunnen helpen.

Wij zijn verantwoordelijk voor onze medewerkers, partners en aandeelhouders. Omdat wij zijn toegewijd aan milieu en maatschappij ligt onze focus op technologieën en producten die duurzame ontwikkeling en klantbelang effectief en transparant laten samenkomen.

Wat is Carclin precies?

Carclin is één van de productlijnen onder de paraplu van het al in 1905 opgerichte Synerlogic. We zijn gericht op de ontwikkeling, productie en distributie van ingrediënten, voedingsadditieven, chemie en reinigings- en desinfectiemiddelen. We voldoen aan de BRZO en de Seveso-norm.

Alle activiteiten bevinden zich onder één dak in onze moderne productiefaciliteit aan Centerpoort in Duiven, het bedrijventerrein langs de A12 tussen Arnhem en de Duitse grens. Vanaf deze locatie gaan onze producten voor industriële reiniging de hele wereld over.

Meer over ons besluit om alle industriële reinigingsproducten onder de Carclin-merknaam te rekenen, leest u hier.

Waarom zou ik kiezen voor producten van Carclin?

De ontwikkeling en productie van chemische reinigingsmiddelen vergt veel tijd, kennis en expertise. Synerlogic heeft jarenlange ervaring in de industriële reinigingsmarkt. Op onze productielocatie in Duiven bij Arnhem beschikt Synerlogic over een eigen R&D-afdeling.

Op onze productieafdeling komen de Carclin-reinigingsmiddelen met de grootst mogelijke zorg en veiligheid tot stand. Een aantal van onze (tankcleaning)producten voldoet bijvoorbeeld aan de strikte vereisten van het Amerikaanse NSF-keurmerk voor voedselveiligheid.

Graag doen we nog iets extra’s bovenop alle wettelijke vereisten, waardoor we bijvoorbeeld in de top 5 staan van de BMWT Ranglijst Veiligste Magazijnen in Nederland.

Innovatie en internationale bijscholing zijn voor ons een doorlopend proces om bij te blijven met de zich snel opvolgende ontwikkelingen in de sector van carwash, truckwash en tankcleaning.

Meer weten, advies nodig of een offerte aanvragen?

Carclin staat voor service, kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en een persoonlijke aanpak, waarbij we onze klanten met raad en daad terzijde willen staan.

Voor vragen, advies, aanvullende informatie of een offerte kunt u daarom altijd een beroep op ons doen.

Direct contact?

Wilt u advies over onze producten? Of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op.

Jasper de Roo

Jasper de RooSales Manager

info@carclin.nl
+31263186785