Over Carclin

Carclin ontwikkelt, produceert, verkoopt en distribueert hoogwaardige, innovatieve industriële reinigingsproducten voor carwash, truckwash en tankcleaning in heel Europa.

Bij uitstek zijn we gespecialiseerd in de markt voor truckwash en tankcleaning. Voor zowel tankwagens als trucks, vrachtwagens, bussen, touringcars en andere industriële voertuigen, maar ook personenauto’s maken wij kwalitatieve en in eigen huis ontwikkelde reinigingsmiddelen voor elk type vervuiling.

Alles in eigen huis

Dankzij ons eigen laboratorium, eigen R&D, eigen productie én logistieke diensten, weten we precies wat in deze markt werkt en wat niet, en waar onze klanten behoefte aan hebben.

We leveren alleen de beste kwaliteit industriële schoonmaakmiddelen die hun sporen ruimschoots hebben bewezen. Met veel oog voor veiligheid en duurzaamheid.

De beste oplossingen voor onze klanten – distributeurs van onze producten en eindgebruikers als carwashes, truckwashes en tankreinigers – staan voorop in alles wat we doen.

Duurzaam, economisch, met oog op het milieu

Het assortiment van Carclin bestaat grotendeels uit vloeistoffen en poeders, vrij van fosfaten, EDTA en NTA. Carclin-producten onderscheiden zich door de samenstelling met oog op het milieu, waardoor ze breed inzetbaar zijn.

We maken de meeste van onze reinigingsmiddelen zonder oplosmiddelen, siliconen of petroleumderivaten. Daarnaast zijn er producten vrij van grondstoffen als fluorwaterstofzuur en koolwaterstoffen en zijn daardoor niet toxisch.

Een aantal van onze producten is snel demulgerend en zelf-neutraliserend en daarom geschikt voor elk afvalwatersysteem. Door de hoge concentratie van onze producten zijn ze bijzonder effectief én economisch in gebruik.

Distributie door heel Europa

Binnen de Benelux kunnen we uw bestelling binnen 5 dagen leveren. Voor heel Europa beschikken we over een betrouwbaar distributienetwerk.

Carclin is onderdeel van Synerlogic

Carclin is een eigen productlijn op het gebied van reinigingsmiddelen voor personenauto’s, professionele voertuigen en transportmiddelen.

Carclin is onderdeel van het familiebedrijf Synerlogic, met een historie van ruim 115 jaar. Synerlogic ontwikkelt, produceert en distribueert voedingsingrediënten, additieven voor veevoer, chemische producten en reinigings- en desinfectiemiddelen voor de voedingsmiddelenindustrie.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over hoe wij u van dienst kunnen zijn met onze producten?
Neem contact op en het Carclin-team helpt u graag verder.

Fact & figures

  • Familiebedrijf Synerlogic bestaat al meer dan 115 jaar en er werken 225 trotse medewerkers.
  • Synerlogic produceert zo’n 2.500 verschillende producten in eigen beheer.
  • Deze producten hebben een gezamenlijke opslagcapaciteit van meer dan 18.000 palletposities.
  • Deze producten hebben een gezamenlijk gewicht van 30.000 ton.
  • Meer dan 10 gespecialiseerde ADR vrachtwagens rijden dagelijks door heel Nederland en België om onze producten vlot bij klanten te brengen.

Meer weten over Carclin?

Neem gerust even contact op of kom een keer langs voor een kennismakingsgesprek bij ons in Duiven (bij Arnhem).

Jasper de Roo

Jasper de RooSales Manager

info@carclin.nl
+31263186785