Carclin: het verhaal achter ons nieuwe assortiment

De industriële reinigingsproducten van K-apex, onderdeel van Synerlogic, gaan verder onder de naam Carclin.

Waar we eerder de merken M-Clean en Carclin onder de organisatie K-apex voerden, brengen we nu alle activiteiten op het gebied van industriële reiniging onder in de naam Carclin. De namen M-Clean en K-apex verdwijnen.

We leggen u hieronder graag kort uit waarom we dat doen.

Een stukje geschiedenis

Synerlogic heeft enkele jaren terug 2 overnames gedaan. Het merk Carclin werd overgenomen van Henkel AG & Co. M-Clean verkregen we door een overname van SC Johnson.

Het totaalassortiment van car- en truckwashproducten onder de merknamen Carclin en M-Clean is bijzonder breed en strekt van algemene reinigingsproducten tot speciaalreinigers voor specifieke soorten vervuiling.

Onze eigen ontwikkelaars op de afdeling Research & Development hebben het productportfolio van SC Johnson en Henkel AG & Co grondig geanalyseerd, opnieuw samengesteld en verbeterd.

Zo hebben we één lijn verkregen met producten die elkaar goed aanvullen en die onder verschillende omstandigheden doeltreffende oplossingen voor onze klanten bieden.

De nieuwste inzichten op het vlak van professionele autoreiniging en truckreiniging hebben we meegenomen in de nieuwe Carclin-productlijn, ook op het gebied van wetgeving, milieu en duurzaamheid.

Bekijk de wijzigingen in ons assortiment.

Eén productlijn, één naam

Bij een vernieuwd assortiment hoort een vernieuwde presentatie. Om meer herkenbaarheid en overzicht te creëren, willen we voortaan slechts één productlijn met één naam voeren: Carclin.

Met Carclin zetten we hét merk voor industriële schoonmaakmiddelen voor carwash, truckwash en tankcleaning stevig in de markt. De nieuwe productgroepen bieden voor alle toepassingen en alle typen vervuiling een oplossing.

Met de introductie van Carclin hebben we ook de website volledig aangepakt. Met een verbeterde lay-out en navigatie vindt u sneller het product dat u zoekt.

In de toekomst blijven we continu investeren in de ontwikkeling van nieuwe producten, zoals het overkoepelende Synerlogic dat al ruim 115 jaar doet.

In de loop van 2020 kunt u van Carclin een geheel nieuwe productlijn van tankcleaning-producten verwachten. En dat zal zeker niet het laatste zijn wat u van ons hoort.

Meer informatie, een advies of een offerte nodig?

Alle bedrijven die professionele car-, truck- en tankreinigingsactiviteiten verzorgen willen we volledig ondersteunen met advies, informatie en een hoogwaardig en duurzaam productassortiment.

Voor advies, informatie of een offerte neemt u contact op met onze productspecialisten. Zijn staan u graag persoonlijk te woord.