Waarom Carclin van Synerlogic?

Bij Synerlogic geloven we in kwaliteit en toewijding. Daarom hebben we de productie van alle industriële reinigingsmiddelen van het Carclin-label in eigen huis. Net als research & development, waardoor we snel op nieuwe ontwikkelingen en vragen vanuit de markt in kunnen spelen.

Met ruim 115 jaar ervaring in de industrie van voedingsmiddelen en reinigingsmiddelen kennen we de industriestandaarden op ons duimpje en weten we precies waar klanten behoefte aan hebben.

Voor alle soorten vervuiling van auto’s, trucks en tanks hebben wij zo een passende oplossing. Natuurlijk voldoen al onze reinigingsoplossingen aan de wettelijke vereisten en zetten we graag een flinke stap extra als het gaat om duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Kwaliteit

Kwaliteit is bij ons een vaste waarde, al meer dan een eeuw lang. Met alle kennis die we in verschillende industrieën – food, feed, chemicals en cleaning – hebben opgebouwd, weten we als geen ander bedrijf wat onze klanten nodig hebben.

We voldoen aan de normen van Seveso en BRZO, wat uw garantie is dat wij veilig en verantwoord omgaan met chemie. Dat zeggen wij overigens niet alleen. Op de jaarlijks opgestelde Responsible Care barometer van het VHCP (Verbond van Handelaren in Chemische Producten) heeft Synerlogic de maximale score van 100 punten gehaald.

Kwaliteit zit vooral in onze collega’s die met hart en ziel voor onze klanten werken. Van de mensen in de productie en in de logistiek tot de applicatiespecialisten en de verkoopadviseurs. Iedereen bij Synerlogic maakt zich sterk voor alleen de allerbeste industriële reinigingsproducten.

Ontwikkeling en productie

De ontwikkeling en productie van onze industriële reinigingsmiddelen voor auto’s, trucks en tanks hebben we volledig in eigen beheer. Op onze productieafdeling komen de Carclin-reinigingsmiddelen met de grootst mogelijke zorg en veiligheid tot stand. Dagelijks zet ons team zich in om onze producten verder te verbeteren en onze voorsprong op de concurrentie verder te vergroten.

Duurzaamheid en milieu

Sinds 1 januari 2019 neemt Synerlogic Nederlandse groene stroom af. Naast dat we onze CO₂-uitstoot hebben verminderd, zijn we ook minder stroom gaan verbruiken door onder andere voor led-verlichting te kiezen. Voor nu en in de toekomst staan nieuwe maatregelen op de agenda om Synerlogic nog duurzamer te maken.

Lege verpakkingen nemen we in Nederland retour bij de volgende levering. We zorgen voor hergebruik van lege emballage of voor een efficiënte recycling. 

Efficiënte distributie

Met gespecialiseerde ADR vrachtwagens zorgen we vanaf onze productiefaciliteit in Duiven voor een vlotte en efficiënte distributie in de Benelux. Bestellingen kunnen we in 5 dagen bij onze klanten in Nederland en België leveren. In heel Europa werken we samen met betrouwbare distributiepartners.

Meer weten, advies nodig of een offerte aanvragen?

Carclin staat voor service, kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en een persoonlijke aanpak, waarbij we onze klanten met raad en daad terzijde willen staan.

Voor vragen, advies, aanvullende informatie of een offerte kunt u daarom altijd een beroep op ons doen.