Het fijne van Synerlogic is de persoonlijke aanpak en het totaalpakket wat ze ons kunnen bieden.

Voor onze tankreiniging en truckwash leveren ze alle benodigde reinigingsmiddelen en ook in de waterzuivering dragen ze hun steentje bij.

Daarnaast ervaren wij het als prettig dat Synerlogic zelf de producten levert en lege emballage zonder gedoe mee terugneemt.

Eikelenboom

Vestigingen: Bergen op Zoom, Amsterdam, Ardooie (BE

Branche: Truck en car-wash

De aandacht voor ons als klant maakt voor ons het verschil. Altijd bereid om mee te denken hoe we samen het beste resultaat kunnen behalen.

Ook het circulaire verpakkingssysteem geeft ons een hoop rust, want we hoeven ons niet meer druk te maken over de afvoer van leeg verpakkingsmateriaal.

Wemmers

Vestigingen: Zaandam & Bleskensgraaf

Branche: Tankcleaning & Truckwash

De Carclin producten van Synerlogic zijn breed inzetbare reinigingsmiddelen die in alle takken van car,- truckwash en tankcleaning ingezet kunnen worden. Dat maakt het voor mij als distribiteur gemakkelijk om met één hoogwaardig merk de afzetmarkt te bedienen.Als ik dan de producten bij klanten onderbreng geeft Synerlogic ook nog eens technische ondersteuning waardoor ik de klanten ook bij complexere vraagstukken tevreden kan stellen.

Cleanfox

Vestigingen: Terneuzen

Branche: Truckwash, carwash en tankcleaning

Het is lastig om effectieve specialistische reinigingsmiddelen te vinden, maar Synerlogic biedt dit standaard aan.

Ook hebben we in samenspraak met hun R&D-afdeling een reinigingsmiddel ontwikkeld geschikt voor specifieke vervuiling.

Tankcleaning Venlo

Vestigingen: Venlo

Branche: Tankcleaning en truckwash

Reviews van onze klanten

Synerlogic levert en adviseert hoogwaardige reinigingsmiddelen voor truckreiniging en carreiniging. Onze producten voldoen dan ook aan alle certificeringen.