Mario Bussink nieuwe CEO van Synerlogic

Andre Kwakman heeft 4,5 jaar geleden het stokje overgenomen van zijn vader en de weg van verandering ingeslagen. Er is hard gewerkt aan interne professionalisatie om de basis te leggen voor onze groeiambitie. De volgende stap is het versterken van onze commerciële kracht en dat doen we met Mario Bussink als nieuwe CEO van Synerlogic.

Mario Bussink heeft veel ervaring in commercieel management- en directiefuncties en gewerkt vanuit eigen ondernemerschap. Ook is hij thuis in de wereld van reiniging en hygiëne, de wereld waarin Synerlogic verder wil groeien als leverancier en productie- en supply chain partner.

De komende periode zal worden gebruikt voor de overdracht van de werkzaamheden. Andre Kwakman blijft als aandeelhouder nauw betrokken bij het familiebedrijf Synerlogic.

Over Synerlogic
Synerlogic is op een missie om samen duurzame groei in hoogwaardige en veilige voeding mogelijk te maken. Synerlogic levert ingrediënten en chemicaliën voor de voedingsmiddelenindustrie en industriële reiniging. Door ze te verhandelen, te produceren, te (her)verpakken, te distribueren en samen met klanten te werken aan duurzame producten, productie-, verpakkings- en distributie oplossingen van de toekomst.

Hiervoor heeft Synerlogic de beschikking over een eigen moderne productiefaciliteit, R&D, laboratorium en meerdere warehouses. Wij beheren het complete supply chain proces en ontwikkelen eigen producten die voldoen aan alle wettelijke eisen die gesteld worden, zoals ISO, CLP/ADR, HACCP, GMP+ en Responsible Care.

Onze klanten gaan van grote internationale tot aan kleine lokale bedrijven. De zoektocht naar hoogwaardige producten en diensten heeft de juiste aandacht en investeringen nodig en is voor ieder bedrijf anders. Wij werken met ons team van 200+ collega’s vanuit een centrale locatie in Duiven waar kennis, kunde en capaciteit samenkomen.