Maatregelen rondom het Corona (COVID19) virus bij Synerlogic

In deze bijzondere tijden, willen wij u informeren over hoe wij werken en welke maatregelen wij getroffen hebben, om onze dienstverlening op peil te houden. Zodat wij u kunnen blijven voorzien van de cruciale ingrediënten en chemie voor uw bedrijfsvoering.

Onze eerste prioriteit is de gezondheid en veiligheid van medewerkers, hun familie en partners. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en bepalen iedere dag of de door ons genomen maatregelen afdoende zijn en stellen deze, waar nodig, bij. Tegelijkertijd hebben wij de nodige protocollen paraat voor diverse scenario’s welke zouden kunnen ontstaan. Uiteraard volgen wij daarbij richtlijnen vanuit de Nederlandse overheid, RIVM en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO)

Synerlogic volgt de ontwikkelingen rondom de verspreiding van het Corona (COVID19) virus op de voet. Als vitaal bedrijf is het onze prioriteit om medewerkers, hun familie en partners gezond en veilig te houden, om onze klanten betrouwbaar te blijven bedienen en de continuïteit te waarborgen.

Wat betekent dit in de praktijk?

We nemen alle verantwoorde stappen om u optimaal te blijven bedienen zodat uw bedrijfsactiviteiten gecontinueerd kunnen worden.

  • Wij monitoren onze supply chain proactief en communiceren intensief met vervoerders en toeleveranciers om onze voorraden grondstoffen en eindproducten op peil te houden. Waar nodig zorgen wij voor alternatieve oplossingen of verhogen wij onze voorraden.
  • We monitoren de impact en duur van lokale overheidsbesluiten ten aanzien van Corona in de landen, welke van impact kunnen zijn op uw en onze bedrijfsvoering.
  • Onze medewerkers die vanuit huis kunnen werken, doen dat tenzij er een gegronde reden is om fysiek aanwezig te zijn. Voor alle medewerkers waarbij dit niet mogelijk is, hebben wij de veiligheids- en hygiëne-instructies verder aangescherpt en de nodige voorzieningen aangebracht om dat te kunnen realiseren.
  • Dit geldt ook voor bezoekers aan onze locaties. Fysieke afspraken zijn verzet of worden nu digitaal gehouden. Externe chauffeurs worden geattendeerd op onze aangepaste maatregelen en worden verzocht zich daar aan te houden.

Zolang de situatie voortduurt

Wij hopen dat de wereld dit virus snel kan bedwingen en dat we binnenkort weer het normale leven op kunnen pakken. Tot die tijd zullen wij er alles aan doen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Wij leven mee met alle patiënten en hun naasten, maar ook met iedereen die door dit virus economisch of anderszins getroffen wordt.

Ondanks alle getroffen maatregelen, kan het voorkomen dat onze dienstverlening iets afwijkt van wat u gewend bent. Zo kan het bijvoorbeeld drukker zijn op onze customer service afdeling, waardoor u wellicht wat langer in de wacht staat. Wij vragen daarvoor uw begrip. U kunt ervan uit gaan dat al onze medewerkers hun uiterste best doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Iets waar wij als directie en aandeelhouders bijzonder trots op zijn.

Tot slot wensen wij u veel sterkte en gezondheid toe in deze uitzonderlijke tijd. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.