K-Apex kondigt assortiments­wijziging aan

In de 1e helft van 2020 gaan we een grote aanpassing in ons productassortiment doorvoeren. De productlijnen Carclin en M-Clean worden samengevoegd tot één productlijn onder de naam Carclin. Daarnaast wordt met ingang van het nieuwe assortiment, de bedrijfsnaam van ons moederbedrijf Synerlogic gevoerd. De namen M-Clean en K-Apex komen te vervallen.

De nieuwe productlijn Carclin bevat een breder assortiment aan car- en truckwash producten, onderverdeeld in meerdere productgroepen. De toepassing wordt verduidelijkt, waardoor u sneller het juiste product kunt selecteren op het door u gewenste resultaat.

Daarnaast investeren we in de ontwikkeling van nieuwe producten. Zo gaan we in 2020 een compleet nieuwe productlijn van Tank Cleaning producten lanceren, welke reeds op aanvraag beschikbaar is.

Met nieuwe commerciële en productinhoudelijke materialen maken wij u wegwijs in het aangepaste productassortiment. Op dit moment treffen wij de voorbereidingen om de overgang zo helder en voorspoedig mogelijk te laten verlopen.

Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.